Tőzsde Tippek

Kövesd élőben, hogyan kereskednek a profi amerikai traderek Wall Street-i irodájukban, nap mint nap! Szerezz tőlük tőzsde tippeket. Hallgasd valós időben, mit mondanak az aktuális piaci helyzetről, a gazdasági hírekről, egyes részvényekről és, hogy ez alapján milyen tőzsdei tipp fogalmazódhat meg benned!

Szakmai partnerünkkel, David Shine-nal közösen, hosszú idő után bemutatjuk ezt lehetőséget, amivel élőben, valós időben, késleltetés nélkül, másodpercre pontosan nyomon követheted, hogy az egyes profi traderek mit néznek, hogy éppen milyen pozícióba lépnek be, milyen pozícióbkban vannak, és milyen pozíciókból lépnek épp ki. Hallgasd, ahogy kommentálják, magyarázzák is, hogy mindezeket milyen stratégia alapján, milyen megfontolásból csinálják. Mindezt on-line, otthonod kényelméből!

Ne maradj le a következő nagy megmozdulásról, hírről, kereskedési lehetőségről! Használd ki a Shine’s Room csapata által adott lehetőséget, hogy profi amerikai traderek kommentárjának segítségével követheted figyelemmel a piac eseményeit, és hagyd, hogy segítsenek megérteni, hogy mi is történik a piacon!

David promó videója, aki 1998 óta folyamatosan nyereségesen kereskedik az amerikai tőzsdéken, nap mint nap:

 

 

 
 
Nézd meg, hogyan is néz ki a felület és mit gondol Shine a piacról általában:
 
 

 
 
Kövesd élőben Shine és csapatának a gondolatait és figyeld ÉLŐBEN, mivel kereskednek ők a piacon.
Jelentkezz, ha érdeklődsz, és mi további információt küldünk a lehetőségről, akár egyedi megegyezéssel is.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Üzenet

Szólj hozzá