Legyen Profi

5 lépésben váljon profi kereskedővé:

Ha szeretné, hogy a profivá válás útján végig segítsük, akkor exkluzív oktatásunkat ajánljuk.

1)Gyors tömör elméleti áttekintés

Mi azt tanácsoljuk, hogy azért egy gyors áttekintésnek köszönhetően legyen tisztába az alapvető összefüggésekkel és módszerekkel. Mi ezt egy 4 blokkos tananyagba tömörítettük be és 4 nap alatt oktatjuk.  Elméleti oktatásunkról bővebben itt olvashat.

2)Gyakorlati oktatás

Ebben a szakmában gyakorlat nélkül nem lehet fejlődni, ezért ezt mindenképp ajánljuk. Egy professzionális környezetet alakítottunk ki, amiben még igazi pénzzel nem kell kereskedni. Itt a valóság teljes leképezését kapja (a legutolsó részletig) emellé kap profi elemző szoftvereket, amelyek tanulmányozzák az Ön kereskedését. Illetve kap egy konzultációs lehetőséget, ahol felhívjuk a figyelmét az erősségeire és a gyengeségeire, amiken még érdemes javítania.

Ez az egy hónapos gyakorlás és gyakorlati oktatás a kezdeti nagy veszteségeket spórolhatja meg Önnek és az elemző szoftverek és a személyes konzultációknak köszönhetően már sok tanulsággal és reális elvárásokkal indulhat tovább.

Gyakorlati daytrade oktatásunkról bővebben itt olvashat.

3)Szabályozott körülmények közötti éles kereskedés

Nincs mese, igazán csak akkor tanulhatja meg a kereskedést, ha élesben pénzzel kereskedik. De kezdetben mint mindenhol itt is akadnak nehézségek, így azt tanácsoljuk, hogy tartsa be az általunk tanácsolt szabályozott körülmények közötti kereskedést. (Minimális mennyiséggel kereskedjen, csak a  kezdőknek megfelelő részvényeken…)

4)Személyes konzultáció

A kezdeti élmények és tapasztalatok után érdemes áttekinteni a kereskedéseket profi kereskedőkkel. Ezt érdemes megtenni függetlenül az eredménytől, mivel az elején a szabályozott körülmények között (mint egy burokban) könnyen lehet, hogy a szerencse okozta csak a bevételeket. Másrészt mindig érdemes tisztában lenni, hogy hogyan lehet tovább lépni egy magasabb kereskedési szintre. Személyes konzultációt vállalunk.  Személyes konzultációs lehetőségeinkről bővebben itt olvashat.

5)Profi kereskedői feltételek kialakítása

Ha sikeresnek tekinthető a szabályozott körülmények közötti kereskedés, akkor érdemes tovább lépni és egyedi feltételek kapcsán magas vásárló erővel is kereskedni, ami még professzionálisabb megoldásokat és még nagyobb hozamokat eredményez egy profi trader számára. Ehhez segítünk megtalálni a megfelelő technológiát és pénzügyi finanszírozást is. Ha ez ügyben keres megoldást vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben:06-30-238-50-11, info@nymomentum.com

Szólj hozzá