Gyakorlati daytrade oktatás

A gyakorlat az egyik legfontosabb ebben a szakmában.Mindenképp gyakoroljon! Ehhez mi több ingyenes tőzsde szimulátort is készítettünk és ezek közül hagyj ajánljuk a flash szimulátorunkat. Itt egy virtuális részvényen gyakorolhatja be az alakzatok lekereskedését!

Mi azt ajánljuk, hogy az elején az első lépéseket, amíg begyakorolja az alapfogásokat, addig mindenképp egy professzionális, a valóságot teljesen leképező számlán kereskedjen. Emellett ezt elemezze ki minden szempontból és vizsgálja meg, mennyire volt a kereskedése megfelelő a stratégiájának.

Mi ezeket a lépéseket szeretnénk megkönnyíteni a gyakorlati daytrade oktatással.

Tartalmaz:

 1. Ajánlunk egy platformot, amelyen kereskedhet éles adatokon a tanuláshoz megfelelő környezetben.  Ha Önnek már van ilyen platformja akkor azon tanulhat.
 2. Egy személyes konzultációt, ahol a kereskedési rendszer használatát tanulhatja meg, illetve kap egy gyors tőzsdei stratégia áttekintést.
 3. Egy hétig gyakorol, aminek fontos szempontja, hogy leképezze az éles kereskedést.
 4. Egy elemző szoftvert, amely ki tudja elemezni a kereskedéseit.
 5. Egy hét után egy személyes konzultációt, ahol a kereskedések alapján felhívjuk a figyelmét azokra a pontokra, ahol tud fejlődni és sikeresebb lenni.
 6. Ahhoz, hogy a tanulságokat felhasználhassa kap újabb 3 hét kereskedési lehetőséget.
 7. Az újabb három héthez is jár az elemző szoftver.
 8. A három hét után is jár egy záró konzultációs lehetőség, ahol a teljes kereskedési időszak tanulságait tapasztalatait beszéljük át

A szakmai személyes konzultációkat mindig hivatásos trader tartja.

A gyakorlati oktatás ára Ára: 59 ezer forint + Áfa, ha most jelentkezik jár hozzá az Elméleti oktatás is, ahol fel tud készülni azokból a stratégiai elemekből, amik hasznosak a kereskedés alatt.

Érdekli az oktatás? Jelentkezzen telefonon (06-1-411-36-04) vagy itt az űrlapon és egyeztetünk az időpontról!

Jelentkezzen most gyakorlat orientált daytrade oktatásunkra!

Neve: (szükséges)

E-mail címe: (szükséges)

Telefonszáma: (praktikus)

3 hozzászólás

 1. A.M. szerint:

  “ezek közül hagyj ajánljuk a flash szimulátorunkat”

  Kerem, hogy javitsak ki a mondatban vetett sulyos nyelvtani hibat! A hagyni ige felszolito modu alakja helyesen ebben a kifejezesben ‘hadd’ es nem ‘hagyj’!

Szólj hozzá