Oktatás

Elméleti oktatás:

 

Minden Blokk ára 20 ezer forint + Áfa(25 400)

Ha most mind a négy blokkot elsajátítja, akkor ajándékba kapja David Shine amerikai sztár trader két DVD-jét is és mellé egy speicális ajándékot!

Tőzsdei alapismeretek áttekintése

Kockázatkezelés, részvényválasztási módszerek

-Technikai elemzés: Alakzatok

Belépési pontok keresése, Hozam-kockázat számítás

-Technikai elemzés: Indikátorok

Be és kilépési pontok, döntéstámogatási eszközök, technikák a találati arány növelésére

-Tőzsdepszichológia

Mi a két legnagyobb hibája a kereskedők többségének, mi okozza a legnagyobb veszteséget, hogyan tudod beillszteni a stílusodat a kereskedésedbe.

Egy-egy témát külön is megvásárolhat 20 ezer forint +áfa (25400), ha például Önt csak az indikátorok érdeklik.  De, ha mind a négy témát megrendeli, akkor 80 ezer forint + Áfa (101600) értékben kap tőlünk ajándék oktató anyagokat és speciális képzéseket.

Érdekli az oktatás? Jelentkezzen telefonon (06-30-238-50-11) vagy itt az űrlapon és egyeztetünk az időpontról!

Bővebben az elméleti tőzsde oktatásról

Gyakorlati oktatás:

A kereskedés gyakorlat nélkül nem tanulható meg. De fontos, hogy az elején még pénzügyi veszteség nélkül gyakoroljuk be a kereskedés alapjait.

A gyakorlati oktatás lényege, hogy a kereskedés során folyamatos és rendszeres visszajelzést kapjon arról, hogy mit ront el, miben kéne fejlődnie és hogyan, illetve mik azok az elemek, amiket már jól csinál.

Ez az oktatás nagyon jól kiegészíti az elméleti oktatást, ahol megtanulja a hogyant majd folyamatos konzultációkon keresztül itt megtanulhatja azt a gyakorlatban.

A gyakorlati tőzsde oktatás részletes bemutatását megtekintheti itt.

Ára: 59 000 +Áfa (bruttó 74930 forint)

Érdekli az oktatás? Jelentkezzen telefonon (06-30-238-50-11) vagy itt az űrlapon és egyeztetünk az időpontról! 

Bővebben a gyakorlati tőzsde oktatásról.

Személyes konzultációk:

Biztosítunk egyedi lehetőséget is személyes konzultációkra, ahol ki lehet beszélni az eddigi kereskedés hibáit, erősségeit. Vagy egy konkrét stratégia kérdéseit, esetleg egy-egy részvény áttekintését. Ezeket az alkalmakat kifejezetten, akkor ajánljuk, ha már van egy kereskedési lista akár virtuális, akár éles kereskedésről. Ekkor profi kereskedőink és szakértőink segítenek azt kielemezni és megtalálni azokat a pontokat, ami mentén gyorsan tud fejlődni a kereskedése.

Érdekli a konzultáció? Jelentkezzen telefonon (06-30-238-50-11) vagy itt az űrlapon és egyeztetünk az időpontról!

Ára: 25 ezer+Áfa alkalmanként

Exkluzív oktatás

Szeretné egyedi és teljesen professzionális körülmények között megtanulni a daytrade trükkjeit?  Mi Magyarországon elérhetetlen eszközökkel és nagy tapasztalattal nyújtunk egyedi oktatást.

Ebben természetesen szintén benne szerepel a gyors elméleti áttekintés és a gyakorlati oktatás biztosítása, de emellett lehetősége nyílik, hogy profi kereskedőink kereskedését is tanulmányozhassa és profi kereskedőink véleményét és szakmai tanácsait is ki kérje az oktatás után is, összesen 3 hónapon át.

Emellett biztosítunk még speciális eszközöket, amivel például tudja mérni a mindenkori stressz szintjét és egyéb biológiai mutatóit. Ezáltal azt is nyomon tudja követni a kereskedés alatt, hogy éppen fizikailag és szellemileg megfelelő állapotban van-e a kereskedéshez.

A 3 hónapos oktatás és professzionális tanácsadás ára 319 ezer forint + Áfa (405130), amely tartalmazza az összes felszerelés, eszköz árát és a tanácsadás és oktatás óra díját is.

Bővebben az exkluzív tőzsde oktatásról.

Érdekli a konzultáció? Jelentkezzen telefonon (06-30-238-50-11) vagy itt az űrlapon és egyeztetünk az időpontról!

Jelentkezzen oktatásainkra:

Neve (szükséges)

E-mail címe (szükséges)

Telefon:

Szólj hozzá