Tőzsde kurzus az Egyetemen

2011. április. 9. Szerző: amerikaitozsde Szólj hozzá »

Cégünk küldetése, hogy a tőzsdei kereskedést, mint szakmát népszerűsítse, elérhetővé tegye és tanítsa Magyarországon.

Immáron a negyedik féléve, hogy meghívnak tőzsde kurzust tartani minket a Corvinus Egyetem diákjainak. Az érdeklődő és aktív diákoknak több hónapos oktatáson keresztül adtuk át az exkluzív oktatásunk egy részét, aminek köszönhetően a kurzus végére már megismerték és begyakorlhatták a profi tőzsdei kereskedés alapjait és az ahhoz tartozó néhány stratégiát.

Az oktatás célja ugyanaz volt, mint minden oktatásunkon: a tőzsdei kereskedést mint szakmát és megélhetési lehetőséget tanulják meg.

Ehhez első lépésben biztosítottunk számukra egy professzionális platformot, ahol valódi adatokon ismerhették meg, hogy miben különbözik egy olyan eszközrendszer, amin a profik kereskednek, a szokásos, bárhonnan letölthető ingyenes platformoktól. Megismerték azokat a felületeket, infrastruktúrát, amit egy profi tőzsde kereskedő használ.

Második lépésben elsajátították a megfelelő elméleti ismereteket, azokat a stratégiákat, amiket a momentum tradelés kapcsán ismerniük kell: hogy hogyan válasszanak ki megfelelő részvényeket, hogyan figyeljék meg azokon a beszállási lehetőséget, hogyan kezeljék a kockázatot és minden más elméleti hátteret, ami ehhez szükséges.

Ezek után a gyakorlás kapott fő szerepet, és a közös órák alkalmával élő kereskedésben lett bemutatva a stratégia és mindenki maga is tudott gyakorolni.

A felmerült kérdéseket egyenként, személyre szabottan megválaszoltuk, és segítettünk, ha valakinek technikai, vagy más gondja volt.

A diákoknak így részük lehetett abban az élményben és oktatásban, amit exkluzív oktatásunkban üzleti szolgáltatásként, még aktívabban és személyre szabottan adunk át.

Szólj hozzá